| Session Title | Date | Delivered By | Company | Venue | Start Time | End Time | Confirmed | Duration |
|--|-----------|-------------------|-----------------------------|-------|------------------|-----------------------|-----------|-----------|
| Introductory Moodle session | 19-Dec-16 | Phil Brazill | South Lanarkshire College | | 9am | 12pm | Yes | 3 hours |
| Unconscious Bias x 2 sessions | 19-Dec-16 | Suzanne Milligan | College Development Network | | 9am & 10.45am | 10.30am & 12.125pm | Yes | 1.5 hours |
| Office 365 | 19-Dec-16 | Chris Sumner | South Lanarkshire College | | 9.30am | 10.30am | Yes | 1 hour |
| LANschool | 19-Dec-16 | Liz Woods | South Lanarkshire College | | 9.30am | 10.30am | Yes | 1 hour |
| My World of Work website Update | 19-Dec-16 | Stephen Mann | Skills Development Scotland | | 10am | 12.00pm | Yes | 2 hours |
| What is Copyright? | 19-Dec-16 | Alan Rae | Copyright Scotland | | 10am | 12pm | Yes | 2 hours |
| Epilepsy Awareness Training | 19-Dec-16 | | Epilepsy Scotland | | 10.30am | 11.30am | Yes | 1 hour |
| Windows 10 & Office 16 Refresher | 19-Dec-16 | Chris Sumner | South Lanarkshire College | | 1pm | 2pm | Yes | 1 hour |
| Turnitin | 19-Dec-16 | Kirsteen Newman | South Lanarkshire College | | 1pm | 2pm | Yes | 1 hour |
| Equality Impact Assessment Drop In | 19-Dec-16 | Elaine Ballantyne | South Lanarkshire College | | 2pm | 4pm | Yes | _ |
| Social Media & Gender Stereotyping | 19-Dec-16 | Hannah Brown | Lanarkshire Rape Crisis | | 2pm | 4pm | Yes | 2 hours |
| Prevent Duty x 2 sessions | 20-Dec-16 | Garry Cameron | College Development Network | | 9am & 10.45am | 10.30am & 12.15pm | Yes | 1.5 hours |
| Self Harm Awareness | 20-Dec-16 | Alice McInally | The Richmond Fellowship | | 9.15am | 12.30pm | Yes | 3 hours |
| Office 365 | 20-Dec-16 | Chris Sumner | South Lanarkshire College | | 9.30am | 10.30am | Yes | 1 hour |
| Autism Toolbox Online Resource Demonstration | 20-Dec-16 | Tracey Marshall | South Lanarkshire College | | 9.30am | 10.15am | Yes | 45 mins |
| Assessment Writing | 20-Dec-16 | Alastair McKenzie | SQA | | 10.30am | 12pm | Yes | 1.5 hours |
| Beyond Religion and Belief *** Minimum 10 | 20-Dec-16 | David Scott | Nil By Mouth | | 11am | 12.30pm | Yes | 1.5 hours |
| PVG Update | 20-Dec-16 | Gareth Wilks | Disclosure Scotland | | 1pm | 3pm | Yes | 2 hours |
| GLOW Online Resource | 20-Dec-16 | Ryan McRobert | Education Scotland | | 1pm | | | |
| Intro to Learning & Teaching | 20-Dec-16 | Karen Phillips | South Lanarkshire College | | TBC | | _ | |